Voor jou 2019-01-30T20:37:47+00:00

Groei is een zelfstandig naamwoord. Het heeft iets in zich van groter worden en verbeteren. Maken we die groei persoonlijk, dan gaat het over zelfontplooiing. Je stapt uit je comfortzone en realiseert (met hulp van anderen) dingen die je niet voor mogelijk hield. Verborgen talenten gaan het daglicht zien…

Je denkt: hoe dan? En: zit er geen addertje onder het gras? Absoluut niet. Daar sta ik persoonlijk voor in. Forever Living is een bedrijf dat is opgericht in 1978. De producten, beter bekend onder de grote noemer Aloë Vera, vallen onder de beste natuurlijke bronnen voor gezondheid en schoonheid. Kwaliteit en puurheid zijn de kernwoorden in dit prachtige bedrijf dat in meer dan 150 landen zit en maar liefst 40 jaar bestaat. Dankzij maar liefst 2,8 miljoen ambassadeurs wereldwijd komen steeds meer mensen in aanraking met een of meerdere producten uit ons grote assortiment. Het doel: gezond en fit leven! Precies daaraan kun jij vanaf vandaag een bijdrage leveren.

Ik hoor je denken… dat wordt verkopen… Dat hoeft nu precies niet! Het mag natuurlijk wel. Er zijn vele wegen die naar Rome leiden en er zijn dus ook vele manieren om een inkomen op te bouwen met Forever Living. Daar hoef je geen verkoper voor te zijn of te worden.

Maar wat dan wel?
Heb je behoefte aan vrijheid, een eigen inkomen en contact met andere mensen? Mijn deur staat wagenwijd open om je alle benodigdheden in de vorm van een opleiding aan huis aan te bieden, zodat je als zelfstandig ondernemer aan de slag kunt. Vul het contactformulier in, bel of mail mij gerust voor een vrijblijvend gesprek zodat we samen kunnen kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn. Wees gerust, praten in onmogelijkheden is niet nodig.