Wie ik ben 2019-01-30T20:35:59+00:00

Live kennismaken is veel leuker dan op zo’n website. Maar ja, je bent hier nu toch, daarom stel ik me kort voor. Ik ben Gerrine van Heerikhuize, getrouwd met Gerrit en moeder van Jorge, Jet en Maud. Vanuit mijn achtergrond als verpleegkundige heb ik uiteraard affiniteit met zorg en gezondheid.

Drie jaar geleden kwam ik in aanraking met zowel de producten van Forever Living als het bedrijf zelf. Vooral de ultieme combinatie met een gezin sprak mij enorm aan. Ik kan volop genieten van mijn kinderen, gaan en staan waar ik wil en op mijn momenten werk ik aan mijn bedrijf wat ik steeds meer zie groeien. Het is als het ware een droom die werkelijkheid is geworden. En deze ervaring wil ik met jou delen!

Heb je geen interesse in een (extra) inkomen maar wel in een gezond en fit leven voor jezelf? Of wil je meer inhoudelijke informatie over de producten? Kijk dan op: 2becomeaware.flp.com Of bel mij voor een goed gesprek onder het genot van een kopje koffie.